Sidor


Denna blogg

Här kommer du att hitta en del funderingar kring allt som är relevant!



Relevant är i första hand allt det som ligger mig varmast om hjärtat vilket innebär att det kommer att skrivas några rader om fotboll, familjen, vännerna och ibland även om jobbet!



måndag 12 juli 2010

VM finalen


Det spelades ju lite fotboll igår igen.

Ja, inte något direkt viktigt egentligen med Rinkabyögon sett, men ett visst intresse drar ju ändå VM finalen i Sydafrika till sig..

Spanien besegrade ett vilt sluggande Holland med 1-0 efter förlängning.

Kan vara den mest ointressanta finalen någonsin, tror jag.


Spanien försökte, men lyckades inte spela fotboll mot ett Holland som sparkade på allt som rörde sig och helst då saker som hade innehöll kött och ben.

Med lite flyt så hade faktsikt Holland kunnat ståta som världsmästare också, men någon måtta på eländet får det ju ändå vara.

Arjen Robben mot Spanien skall ju inte kunna sluta på mer än ett sätt, liksom!


Det som kanske var mest intressant så här i efterhand, var nog idioten Jimmy Jump`s försök till att placera en röd liten söt mössa på VM Pokalen innan matchen.

Ett gäng vakter hann emellan och sänkte idioten med några väl placerade labbar.

Bra det, för de besudlade fingrarna har inte på pokalen att göra.

Denne Jimmy Jump har som fritidsintresse att springa in på diverse arenor och göra sig till åtlöje.

Är det inte fotbollsarenor, så är det tennisbanor, schlagerscener eller andra evenemang som drar till sig tittare. Han skall ses och ingen, åtminstone inte jag , har någon direkt aning om vad han har för mål med detta förutom att synas då såklart.

Han brukar släppas efteråt och så får han en mindre böteslapp som inte verkar avskräcka direkt för efter ett litet tag så är han tillbaka i TV rutan igen på någon annan ort.


Mitt förslag för denna återfallsförbrytare är enkelt.

Kapa skånkarna på honom....

Jag pallar inte med att se fler inhopp av denna vilsna själ.

Han är en idiot som säkert har någon vinning i detta och det är ju på många andras bekostnad så ta bort benen på denna hoppare och låt honom försöka rulla in på nästa arena istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar